A 60 MINUTE MASSAGE IS THE SAME AS 7-8 HOURS OF SLEEP TO YOUR BODY

Image Alt

Over fusion

Home  /  Over fusion

Bent u toe aan rust en ontspanning of heeft u pijnklachten?

In onze sfeervolle praktijk bieden wij u de mogelijkheid aan om heerlijk te ontspannen of te werken aan uw gezondheid. Fusion massage werkt met zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken en heeft een massage behandeling voor iedereen. Naar aanleiding van uw wensen zullen wij kijken welke massage het beste voor u geschikt is.

Voordelen:

Het nemen van een massage wordt vaak als luxe gezien, maar massage heeft veel voordelen voor je lichamelijke- en geestelijke gezondheid. Lees hieronder waarom.

  • Ontspannend;
  • Verbetert de weerstand;
  • Geeft verlichting van diverse pijnklachten;
  • Voert afvalstoffen af;
  • Verlaagt de bloeddruk;
  • Verbetert slaap ;
  • Vermindert angst, stress en spanning door het vrijkomen van weefselhormonen, zoals serotonine en oxytocine;
  • Stimuleert het geluksgevoel (vanwege de aanmaak van o.a. oxytocine);
  • Geeft energie.

Dus wees goed voor jezelf, boek nu een massage!

Over mij:

Ik ben Lindsey en sinds 2016 ben ik masseuse, in 2018 heb ik mijn eigen massage praktijk geopend. Mijn praktijk is gevestigd in Capelle aan de IJssel en is sfeervol ingericht zodat u hier helemaal tot rust kunt komen. Fusion massage staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en passie voor het vak.

Het geeft mij voldoening wanneer mijn cliƫnten met een tevreden en ontspannen gevoel mijn praktijk verlaten. Ik hoop u dan ook snel te ontmoeten in mijn praktijk.