A 60 MINUTE MASSAGE IS THE SAME AS 7-8 HOURS OF SLEEP TO YOUR BODY

ONTSPAN EN START HET NIEUWE JAAR OPGELADEN

Nieuwjaar is in zicht en wat is er nu heerlijker dan de stress van het afgelopen jaar te laten verdwijnen met een ontspannende massage? Bij ons kun je nu een massage cadeaubon kopen voor jezelf of voor een geliefd persoon.

Laat je verwennen door onze professionele masseuse en kom helemaal tot rust. Of geef de cadeaubon cadeau aan iemand die wel wat extra ontspanning kan gebruiken. Zo start je het nieuwe jaar helemaal relaxed en opgeladen.

Het is nog niet te laat om deze unieke kans te grijpen. Kom snel langs en laat je verrassen door onze massagebehandelingen. Wij zorgen ervoor dat je het nieuwe jaar met een ontspannen gevoel begint. Wacht niet langer en kom nu een massage cadeaubon kopen bij ons. Je zult het niet snel vergeten!

Om een cadeaubon te kopen, klik je op de knop ‘cadeaubon’ die zich onderaan de rechterkant van de pagina bevindt.

Door het overweldigende aantal klanten heb ik op dit moment een nieuwe klantenstop ingevoerd. Als je e-mailadres niet in ons systeem bekend is, is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Er komen wel vaak onverwachts plekjes vrij, dit plaats ik dan op mijn social media kanalen. Volg @fusionmassagecapelle op Instagram en schakel de meldingen in voor stories. Of volg fusionmassage op Facebook. Je krijgt dan een melding als er een plekje beschikbaar is gekomen of houd deze website in de gaten.

Als je eenmaal in het klantenbestand staat dan kun je wel afspraken blijven maken.

Als je een cadeaubon hebt gekregen, stuur dan alstublieft een e-mail naar info@fusionmassage.nl met je naam, telefoonnummer en cadeaubonnummer. Met deze gegevens plaats ik je in ons systeem.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Fusion massage