A 60 MINUTE MASSAGE IS THE SAME AS 7-8 HOURS OF SLEEP TO YOUR BODY

Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau voor iemand die van massage houdt? Kijk dan niet verder! Onze massage cadeaubon is de ideale gift voor iedereen die zich wil laten verwennen met een ontspannende massage.

Onze professionele masseurs hebben jarenlange ervaring en bieden een breed scala aan massages, van sportmassages tot hot stone massages en alles daartussenin. Laat de ontvanger van onze cadeaubon kiezen wat voor hen het beste werkt.

En het beste van alles? Onze cadeaubon is gemakkelijk online te bestellen en kan direct naar de ontvanger worden verzonden, of naar jou als je het cadeau wilt geven in persoon. Geen gedoe met het afdrukken van een cadeaubon of het zoeken naar een cadeauwinkel in de stad.

Wat wacht je nog? Bestel nu onze massage cadeaubon en geef iemand een onvergetelijke massagebeleving cadeau!

Fusion massage cadeaubon

Door het overweldigende aantal klanten heb ik op dit moment een nieuwe klantenstop ingevoerd. Als je e-mailadres niet in ons systeem bekend is, is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Er komen wel vaak onverwachts plekjes vrij, dit plaats ik dan op mijn social media kanalen. Volg @fusionmassagecapelle op Instagram en schakel de meldingen in voor stories. Of volg fusionmassage op Facebook. Je krijgt dan een melding als er een plekje beschikbaar is gekomen of houd deze website in de gaten.

Als je eenmaal in het klantenbestand staat dan kun je wel afspraken blijven maken.

Als je een cadeaubon hebt gekregen, stuur dan alstublieft een e-mail naar info@fusionmassage.nl met je naam, telefoonnummer en cadeaubonnummer. Met deze gegevens plaats ik je in ons systeem.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Fusion massage