A 60 MINUTE MASSAGE IS THE SAME AS 7-8 HOURS OF SLEEP TO YOUR BODY

Blog

Het kan helpen om te slapen als je een massage krijgt.
Een klein onderzoek heeft aangetoond dat een gezichtsmassage van 20 minuten de bloeddruk kan verlagen en slaperigheid kan verhogen.

Ook voetmassages bleken de bloeddruk te verlagen, hoewel niet zoveel als gezichtsmassages.
Voor de beste resultaten zou je dus een combinatie van gezichts- en voetmassages kunnen doen. Als je je partner wilt vragen om een voetmassage op latere avond, is dit feit niet relevant.

Massage kan ook mentale en emotionele stress verminderen, wat kan leiden tot een beter slaappatroon. Als je vaak moeite hebt om in slaap te komen of vaak wakker wordt in de nacht, kan het zijn dat je mentaal of emotioneel overbelast bent. Massage kan helpen om deze spanningen te verminderen en je te laten ontspannen, wat het makkelijker maakt om te slapen.

Klik hier voor meer informatie: The effects of foot and facial massage on sleep induction, blood pressure, pulse and respiratory rate: crossover pilot study – PubMed (nih.gov)

Door het overweldigende aantal klanten heb ik op dit moment een nieuwe klantenstop ingevoerd. Als je e-mailadres niet in ons systeem bekend is, is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Er komen wel vaak onverwachts plekjes vrij, dit plaats ik dan op mijn social media kanalen. Volg @fusionmassagecapelle op Instagram en schakel de meldingen in voor stories. Of volg fusionmassage op Facebook. Je krijgt dan een melding als er een plekje beschikbaar is gekomen of houd deze website in de gaten.

Als je eenmaal in het klantenbestand staat dan kun je wel afspraken blijven maken.

Als je een cadeaubon hebt gekregen, stuur dan alstublieft een e-mail naar info@fusionmassage.nl met je naam, telefoonnummer en cadeaubonnummer. Met deze gegevens plaats ik je in ons systeem.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Fusion massage