A 60 MINUTE MASSAGE IS THE SAME AS 7-8 HOURS OF SLEEP TO YOUR BODY

Image Alt

Over fusion

Home  /  Over fusion

Bent u toe aan rust en ontspanning of heeft u pijnklachten?

In onze sfeervolle praktijk bieden wij u de mogelijkheid aan om heerlijk te ontspannen of te werken aan uw gezondheid. Fusion massage werkt met zowel Oosterse als Westerse massagetechnieken en heeft een massage behandeling voor iedereen. Naar aanleiding van uw wensen zullen wij kijken welke massage het beste voor u geschikt is.

Voordelen:

Het nemen van een massage wordt vaak als luxe gezien, maar massage heeft veel voordelen voor je lichamelijke- en geestelijke gezondheid. Lees hieronder waarom.

  • Ontspannend;
  • Verbetert de weerstand;
  • Geeft verlichting van diverse pijnklachten;
  • Voert afvalstoffen af;
  • Verlaagt de bloeddruk;
  • Verbetert slaap ;
  • Vermindert angst, stress en spanning door het vrijkomen van weefselhormonen, zoals serotonine en oxytocine;
  • Stimuleert het geluksgevoel (vanwege de aanmaak van o.a. oxytocine);
  • Geeft energie.

Dus wees goed voor jezelf, boek nu een massage!

Over mij:

Ik ben Lindsey en sinds 2016 ben ik masseuse, in 2018 heb ik mijn eigen massage praktijk geopend. Mijn praktijk is gevestigd in Capelle aan de IJssel en is sfeervol ingericht zodat u hier helemaal tot rust kunt komen. Fusion massage staat voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en passie voor het vak.

Het geeft mij voldoening wanneer mijn cliƫnten met een tevreden en ontspannen gevoel mijn praktijk verlaten. Ik hoop u dan ook snel te ontmoeten in mijn praktijk.

Door het overweldigende aantal klanten heb ik op dit moment een nieuwe klantenstop ingevoerd. Als je e-mailadres niet in ons systeem bekend is, is het tijdelijk niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Er komen wel vaak onverwachts plekjes vrij, dit plaats ik dan op mijn social media kanalen. Volg @fusionmassagecapelle op Instagram en schakel de meldingen in voor stories. Of volg fusionmassage op Facebook. Je krijgt dan een melding als er een plekje beschikbaar is gekomen of houd deze website in de gaten.

Als je eenmaal in het klantenbestand staat dan kun je wel afspraken blijven maken.

Als je een cadeaubon hebt gekregen, stuur dan alstublieft een e-mail naar info@fusionmassage.nl met je naam, telefoonnummer en cadeaubonnummer. Met deze gegevens plaats ik je in ons systeem.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,
Fusion massage